Husregler

Sommers Hus fra A – Å

Ankomst

Check ind efter kl 14. Nøglen får du af mig efter aftale.

Afgang

Check ud senest kl 11. Husk at aflevere din nøgle.

Afbestilling

Hvis du ønsker at afbestille, fortæl mig det i god tid. Bemærk at betalingen ikke refunderes

Affald

På matriklen har vi affaldssortering. Som gæst i Sommers Hus benyttes skraldespanden til REST AFFALD til skraldeposer og alt andet affald. Skraldespand nr 2 er til papir. Ikke pizzabakker eller anden pap. Kun papir. Den sidste skraldespand er til BIO AFFALD i bio poser, disse forefindes ikke i Sommers Hus. Har du kufferter, store papkasser, flasker med pant/uden pant, stilles disse i køkkenet og jeg vil efter aftale, smide det ud.

Bestilling

Al henvendelse sker via telefon, mail eller igennem Air BnB. Vi har ingen online booking. Sommers Hus har åbent hele året. Ankomst senest kl 22.

Check in fra kl 11 – check ud senest kl 14.

Betaling

Der aftales betalingsmulighed ved henvendelse. Betaling er enten via bankoverførsel eller via mobile pay. Du betaler hele beløbet ved booking. Bemærk at ved evt afbestilling, refunderes pengene ikke. Kvittering får du ved ankomst eller på mail. Booker du via Air bnb, betaler du direkte ved bestilling. Bemærk at vi ikke har online booking – al henvendelse sker via telefon, mail eller igennem Air BnB. Ankommer du som gæst på døren, betales kontant eller via mobile pay.

Bus.

Bus nr 301 kører lige til døren. Og til byen og stationen på den anden side af gaden.

Dyr

Vi er på landet og der kan være edderkopper, stankelben, myg, snegle, regnorme og katte. De er ikke inviterede, men er her.

Gæster 1

Navn og tlf/mail på overnattende gæster bedes oplyses før eller ved ankomst.

Gæster 2

Det er ikke tilladt at invitere gæster eller have overnattende gæster. Spørg, hvis du er i tvivl.

Gæstebog

Eller The Golden Book, som nogen gæster kalder den. Skriv gerne en lille besked, så bliver jeg så glad. Det er hyggeligt for mig, men også for andre gæster at læse i.

Fodtøj

Det er dejligt, hvis du tager dine sko af og sætter dem i gangen. Hvis der er fodkoldt, er der sutsko i det blå skab i entréen.

Haven

Køkkenhaven og Græsplænen er privat og er ikke til ophold. Du er dog velkommen til at nyde blomsterne fra terrassen. Jeg giver gerne en guidet tur i haven, hvis du er interesseret.

Husdyr

Husdyr er desværre ikke tilladt i Sommers Hus.

Indkøb

Der er en tankstation, Super Brugsen, Netto, Fakta, apotek samt 2 pizzabarer i nærheden af Sommers Hus.

Køkken

I Sommers Hus er der køkken med alt hvad du skal bruge i din almindelig husholdning. Er der noget du savner, så spørg endelig. Tænd emhætten når du laver mad. Du skal gøre rent efter dig selv. Husk at der kan være andre gæster i huset der også skal benytte køkkenet.

Nøgle

Nøglen udleveres hos mig efter aftale. Mister du en nøgle koster det 500,- i erstatning.

Oprydning

Før du checker ud fra Sommers Hus skal du huske at rydde op efter dig. Tag opvasken og sæt tingene tilbage i skabene. Husk at tage dine ting fra køleskab og fryser med dig. Og check at du ikke mangler din oplader, eller har tabt nogen ting under seng. Hvis du har rykket rundt på møblerne, skal du sætte dem tilbage igen. Husk at der kan være andre gæster i huset.

Parkering

Det er desværre ikke muligt at parkere i indkørslen – benyt sidevejene Arresvej og Birgitte Gøiesvej. Er du på cykel kan du parkere i cykelstativet eller i gårdhaven.

Privat

Sommers Hus er “hjemme hos mig” og på privat grund. Vis hensyn og respekt 😉

Rengøring

Der er rent når du ankommer og jeg gør rent, når du går. Oprydningen klarer du selv.

Taxa

Nummeret ligger på den blå hylde i gangen.

Toilet/bad

Toilet og bad er fælles for alle gæster. Slå brædtet ned når du har tisset. Svab brusegulv over og træk badeforhænget for efter endt badning. Lad blæseren køre. Der er håndklæder og vaskeklude – brugte klude lægges i kurven på gulvet. På hylden i skabet finder du forskellige sæber til fri afbenyttelse. Der er ekstra toilet papir og en hårtørrer i skabet. Bind, vatpinde, vatrondeller smides i pedalspand og ikke i toilettet. Tak.

Udendørs

Der er en gårdhave med en lille terrasse, som du er velkommen til at benytte.

Vask

Der er vaskemaskine til fri afbenyttelse samt flydende sæbe og vaskebold i skabet under vasken. Spørg hvis du er i tvivl. Maskinen kan kun vaske – ikke tørre ! Der er tøjstativ i spisestuen (tag hensyn til andre gæster) Du er også velkommen til at tørre dit tøj udendørs på stativ eller tørresnor.

 Wifi

Der er gratis wifi – koden hænger på køleskabet i køkkenet.

112

Alarm.

114

Politi.

1318

Lægevagt.

 

.

 

Sommers Hus  /  Frederiksværksgade 80  /  3400 Hillerød  /  DK  /  25 70 99 69 eller 26 84 01 88  / info@sommershus.dk